:: One Night in Bangkok ::

söndag, januari 01, 2006

Koh Chang i bilder

Var lilla bungalow, med betoning pa lilla, den ar val som en friggebod, inklusive badrum... Inga apor pa taket i denna bild, annars kommer det ett gang varje morgon vid 09.30 och skuttar lite pa vart tak.
Lata dagar pa stranden for alla, aven hundarna.


Skuggan ar skon, det har varit ruggigt hett i solen.


White Sand Beach i lagvatten, vid hogvatten gar vattnet nastan anda upp till traden.

5 Comments:

  • Gott Nytt År på er - och det har ni ju, ser man! Blir alldeles grön av avundsjuka och längtar tillbaka till White Sand. Bästa fisk- & skaldjuren hittar ni konstigt nog på restaurangen över gatan, den med två-tv-film-visningar (i alla fall när vi var där.) Och går ni på stranden så håll utkik efter skyyltar till Saos partybåt, där brukar Johan sitta på en skylt med en egenfångad fisk och göra reklam. Och förstås, Thors fantastiska palace, där penangcurryn är i en klass för sig. Om den finnskvar, han tyckte att det hade blivit lite för busy sa han förra året. Hursomhelst, ha det jättejättebra! Och ha en härlig resa till Kambodja!

    By Blogger sannan, at söndag, januari 01, 2006 2:42:00 em  

  • ÅÅååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.
    Jag är sååååååååååååååååååååååååååååååååå avundsjuk.

    By Blogger Hannah, at söndag, januari 01, 2006 4:18:00 em  

  • Gott nytt år bloggers!
    Nu är det bara en månad och 20 dagar tills vi slipper det här kalla landet och drar till era breddgrader. Fundera gärna på om ni kan ta en detour till filippinerna första veckan i mars.
    kramen och gott nytt från sofia och jonas

    By Anonymous Anonym, at måndag, januari 02, 2006 9:55:00 fm  

  • Hej Martin och Andrea!

    Det var en tid sedan jag skrev en rad i er digitala gästbok. Beklagar detta. Igår var jag hemma hos Staffan Scheja och fick våtvarmt omslag till tonerna av "Bron över Floden Kwai" som Remmert Nielsen komponerade under sent 1950-tal.

    Höftkulan (skämtsamt omnänd i vänkretsen som "Flörtkulan") har alltså återigen spökat vilket fick till följd att jag tillbringade julhelgen liggandes.

    Jag har hjälpligt läst igenom vad ni varit med om sedan sist, men jag förstår att upplevelserna varit både tongivande och smått alarmerande. Skaldjur är dock smakrikt med rätt krydda, det är jag beredd att hålla med om.

    I övrigt skulle jag vilja rubricera er resa som "ungdomlig men ansvarsfull". Precis som jag en gång körde Volvo PV till Göteborg med en vacker kvinna bredvid, tror det var 1957? - vi hade båda säkerhetsselar på. Spontan resa, men ändå varsamt avvaktande och en gemensam medvetenhet om hotbilden.

    Vintern står för dörren i Svedala, och jag drömmer om att bygga en tredimensionell Driving-Range på Gåshaga, är det ett prospekt du är intresserad av att arbeta med, Martin?

    I övrigt konstateras åter att "data" är ett fascinerande media.

    Med vänliga hälsningar,

    Sven Tumba

    By Anonymous Anonym, at måndag, januari 02, 2006 8:54:00 em  

  • Hej!

    Ni skall visst resa till Kampuchea? Där var Jan Myrdal och hans fru Sissel Sköte...eller vad hon nu hette på 1970-talet. Undvik!Landet presenterar ingen bra golf och tonen är allmänt otrevlig, och resdammet ligger kvar länge.

    Otäckt!

    /Sven

    By Anonymous Anonym, at måndag, januari 02, 2006 9:07:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home