:: One Night in Bangkok ::

tisdag, december 27, 2005

Ny ort, samma gamla o

Nu bor vi pa Tiger Hut Bungalows. Vi lamnade var lyxiga resort i morse med ett surt grin for att aka nagon kilometer norrut, till Koh Changs huvudort White Sand Beach. Larmigt och dant, men trevligt att det ar livfullt. Det forsta vi sag nar vi klev av songtheawen (taxibussen) var en full engelsman som blev papucklad av en kanske-svensk. Mysigt, sa vi och tog en kaffe hos en tjej som sa "tack sa mycket" pa svenska nar vi gick... Men det ar fortfarande trevligt. Gar man nagra minuter norrut langs med stranden blir det hemlig-lugnt och langsamt och jattefint igen. Man maste ta sig forbi en klippa som sticker ut lite i havet forst bara.

Klart jobbigt att checka in i ett riktigt ruckel bara. Vi kande att vi var tvungna att komfortchocka oss lite nu, efter lyx i sex dagar. Pengarna ska trots allt racka hela resan.

Inga bilder an, ledsen for det. Jag skyller pa att IT ar dyrt och langsamt pa Koh Chang. Ska forsoka overtala Andy att lagga upp bilden pa oss i tomteluvor fran julafton sa att ni far lite att skratta at...