:: One Night in Bangkok ::

tisdag, december 20, 2005

Downtown Hua Hin (jo vi ska aka harifran. Imorron.)

Visst, man skymtar Burger King. Och visst, ganska mycket en stad, inte en charmig liten badort. Men man vanjer sig och idag kanns det lite deppigt att vi ska aka imorgon, en hel vecka har och nu kanns det lite som hemma. Meningar som "ska vi ga hem via stranden eller Hiltongatan?" och "ska vi titta lite pa nattmarknaden?" kommer helt naturligt. Och har pa internetcafet gar vi som barn i huset. Inte konstigt med tanke pa hur manga timmar vi suttit har... Bloggen, det nya giftet.

Men imorgon bar det (troligen) av tillbaka till Bangkok. Var ursprungliga plan att aka soderut till Koh Samui och sedan till Malaysia, har stoppats av monsunregnen, det oser helt enkelt ned. Overallt. Oversvamningar och annat elande. Sa nu drar vi norrut igen och sedan osterut till Koh Chang. Vi tror, och hoppas och ber, att var bokning pa en bungalow dar har fungerat. Det ar proppfullt over jul och jag vill inte dra runt hela on pa moppe for att leta ett rum. Men forst alltsa, tva natter i The Big Mango (Martin maste shoppa nagra saker till...).

6 Comments:

  • Kul att läsa er blogg!

    Vill bara passa på att önska er en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! Även jag åker bort över julen, dock inte till så exotiska breddgrader som ni, jag tar mig bara till Amsterdam...

    /Eva-Marie

    By Blogger em, at tisdag, december 20, 2005 3:03:00 em  

  • Martin och Andrea!

    Spännnade att följa er reseberättelse digitalt, i datorn alltså. Härhemma har Jesper anordnad en stödanordning för mig att ta hjälp av för att klara av golfandet trots höften. Har fått Aspekus Dirigant...kroniskt dessvärre.

    Hoppas att ni har tur med transporterna!

    MVH/Sven Tumba

    By Anonymous Anonym, at tisdag, december 20, 2005 4:12:00 em  

  • Hej Martin och Andrea!
    Det låter som om ni har det underbart därnere. Idag köpte vi vår resa. Vi gifter oss i filippinerna första veckan i mars, åker ner 20 feb och kommer att vara borta i tre månader tjohoo. Om ni är kvar i asien då vore det superkul om ni kom och var med på bröllopet. Ni kan väl maila i så fall, jag finns på info@sofiatalvik.com
    kraam

    By Anonymous Anonym, at tisdag, december 20, 2005 4:16:00 em  

  • PS Martin, har du köpt nån "änänäs" än? DS

    By Anonymous Anonym, at tisdag, december 20, 2005 4:20:00 em  

  • Termometern här påstår just nu att det är -2,2 grader celcius, fast det känns som typ -15.
    Livet är orättvist.

    By Blogger Måns, at tisdag, december 20, 2005 6:06:00 em  

  • Valdigt roligt att sa manga laser var blogg! Bortsett fran Tumbas inlagg ar alla mycket positiva, tycker jag.

    Sofia: Fan vad kul med brollopet och tre manader. Vi ar i Bangkok i borjan pa mars, en av fa saker som faktiskt ar saker. Men vi mailas och ser hur ni flyger och far!

    "Ananas": Ja, massor! Det ar ju sa praktiskt att alla forsaljare talar svenska har. ;-)

    Mans: ...och samtidigt i Bangkok ar vintern 20 grader. Forlat.

    By Blogger Martin, at onsdag, december 21, 2005 12:48:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home