:: One Night in Bangkok ::

söndag, januari 22, 2006

Diverse nojen


En dag gick vi pa restaurangen The Ship. En hemsk hemsk temarestaurang med matroser, kaptener och steaks pa menyn. Dock hade den valts till basta steakhouse i KL i en ganska cool tidning, sa hur fel kan det bli? Nar M bestallde en ol fragare kyparen lite i forbifarten om han ville ha en stor eller liten. Eh, stor, svarade M, som vantade sig nagot i stil med en pint. Dom om var forvaning nar det bars in ett glas av tysk ol-halls proportioner. "Stor" visade sig nar vi studerade menyn betyda jumbo och rymde val cirka 3 1/2 pints... M var inte helt nojd, och muttrade hela maltiden om att han borde skickat tillbaka den. Men ner gick den till slut anda!



KL ar som ni kanske vet en ganska sa modern storstad, med asiatiska matt matt. (haha matt matt, det var kul!) Bland annat har man en kack monorail som gar rakt genom centrum. Iofs insag vi ganska snabbt att det var:
  1. Billigare med taxi. Man kan aka en bra bit for sa lite som 5 kronor.
  2. Nastan enklare att ga. Innan man val tagit sig till stationen, kopt biljetter, gatt i trappor, vantat pa taget som inte gar sarskilt fort, sa hade man anda varit halvvags.
  3. Eh, inget mer, men man kan inte ha en lista med tva punkter.

Och ja, jag ar svettig och rod i fejset. Det ar varmt i KL!

1 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home