:: One Night in Bangkok ::

måndag, december 12, 2005

Bildkavalkad fran Bangkok

Ursakta att kvaliten ar lite sadar, Martins kamera tar helt enkelt inte sa jattebra kort. (Forlat M men sa ar det!)

Khao San Road forstas. Den gatan ar verkligen helt galen, sa annorlunda, nu nar jag sett andra delar av Bangkok inser man det verkligen, det ar en egen liten varld.


Har aker vi kanalbat. Inte helt rent vatten som ni ser. Langs med kanalerna, i skuggan av skyskraporna, bor det massor av manniskor i sma skjulliknande hus. Alla har vackra blomkrukor utanfor pa "verandan".

Andra kvallen med Joe sa tog vi den storsta ol nan av oss sett. Tre pitchers fick det plats. Joe ville kopa en kvallen innan, men jag lyckades avstyra det, vilket var tur eftersom han inte ens kom ihag att han velat kopa en... Det gar ner latt ol har i varmen... 540 baht kostade hela, vilket ar cirka 105 kronor.


Den kom med egen upphallerska oxa. Hon har en fin Singhaklanning pa sig...

De tar julen pa stort allvar har oxa, stan ar full av fantastiska juldekorationer, det har ar en av de finare men aven en av de mindre.

4 Comments:

  • Gud vad ni är duktiga på att blogga - och gud vad avundsjuk jag är nu. Får helt enkelt hoppas att månaderna går snabbt tills det är dags för oss att åka ner (förhoppningsvis i mitten av februari). Då får ni komma över på vårt bröllop. Lurar på Boracay i Phillippinerna, jävligt najs place.
    Själv ska jag spela i morgonpasset i p3 i morgon, julsingeln går att lyssna på på min hemsida så det får ni göra så att ni får lite julstämning.
    Ha det underbart.
    kram till er båda
    Sofia

    By Anonymous Anonym, at måndag, december 12, 2005 9:06:00 fm  

  • Tja Martin o Andrea! Jag fyller i föregående talare...om avundsjukan, var ganska prick ett år sedan jag också var i Thailand. Längar dit och tillbaka nu! Kul ni lagt ut bloggen nu, följer fortsättningen med spänd förväntan....kommer sakna er på julfesten på lördag.

    Kramar Filip/Linda

    By Anonymous Anonym, at måndag, december 12, 2005 1:44:00 em  

  • Vilken fin elefant(?)! ...och folk klagar på överdrivet julpynt i Sverige. (Jag tycker att elefanten(?(repris)) var fin , ingen ironi)

    By Anonymous Anonym, at onsdag, december 14, 2005 11:37:00 em  

  • what languge is this?

    By Anonymous Anonym, at måndag, december 19, 2005 1:10:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home